Beauty By Nina

Be Golden

Nina heeft al meer dan 15 jaar ervaring als Make-upartist en Beautyspecialist. 

Waaronder 10 jaar ervaring als internationaal eventmake-upartist bij MAC, Van Fashionweeks in Parijs, Kopenhagen, Praag, Amsterdam.  Maar ook in eigen land voor VTM en Tomorrowland achter de schermen heeft zij veel ervaring opgedaan.  Bruidsmake-up is ook 1 van haar specialiteiten.   Al reeds 6 jaar geeft Nina haar kennis en passie door met lesgeven in Professionele Make-up en Beautyopleidingen.  

In al die jaren is haar passie voor wenkbrauwen gegroeid en heeft ze Masterclasses gevolgd van Anastacia, Supercilium, Refectocil...   Van Browshaping tot Permanente Make-up kan je bij haar terecht.  

Een stralende huid is DE basis voor alle behandelingen en staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in huidverbetering met het merk Image.  Je kan van een relaxerende facial peeling boeken, voorgaande met een intake gesprek om aan jou huidbehoefte te voldoen. 

Er wordt enkel gewerkt  met door ons geselecteerde producten die dierproefvrij zijn en volledig in onze eigen visie passen met elk een eigen verhaal.  


Beauty by Nina is geen standaard Schoonheidssalon.  Het draait bij ons allemaal om een 'feel good' experience met persoonlijke aanpak.   Het even ontstressen in onze Beautybar en met een goed en mooi gevoel ons salon weer verlaten. 


It's all about you because You are GOLDEN ! 

Blog

Nieuwtjes en weetjes