Clean skin Clean Mind !

BLOG

Clean skin Clean Mind !

De Lente is in aantocht dat betekent Clean skin is a Clean Mind !

 

We zijn weer maart…de tijd vliegt ondanks dat ons hele leven op een soort van pauze werd gezet het afgelopen jaar.

Desondanks dat we misschien met het gevoel zitten dat we zijn stil blijven staan vind ik toch dat er ook veel dingen zijn vooruit gegaan. Onder andere ons bewustzijn van alles om ons heen en de dankbaarheid groter zijn geworden voor de kleine dingen.

Maar vooral het bewustzijn over onszelf, wie we zijn en onze levensstijl. We hebben meer tijd gekregen om te lezen, online workshops te volgen en persoonlijk te groeien.  Groeien is ons ook ontdoen van spullen en energie, de grote schoonmaak in huis om het nieuwe bloeiende seizoen toe te laten.

En met de lente in het vooruitzicht voel ik altijd mijn energie weer opbruisen dus dan is het tijd voor

Clean skin is a Clean Mind !

Ik kan zeggen dat ik mezelf eindelijk volledig geaccepteerd heb om wie ik ben en hoe ik eruit zie. Ook het ‘ouder’ worden heb ik helemaal aanvaard en daardoor ben ik er ‘jonger’ gaan uitzien ! Ik gun mezelf maar vooral m’n huid die 2 momenten per dag van reiniging en verzorging.  En ik vind niks zo heerlijk dan m’n huid ff lekker te scrubben en een maskertje te leggen…de energieën die letterlijk aan je blijven plakken te verwijderen zodat je huid ‘s nachts helemaal kan opladen en herstellen en je huid straalt in de ochtend lentezon. Kortom METIME heeft een heel andere dimensie gekregen.

 M’n tip trouwens voor de mama’s, verzorg je huid meteen als je de kids naar bed hebt gebracht…want tegen dat als je zelf naar bed gaat zijn we vaak te moe om die 5 minuten aan onszelf te besteden.  

Thank me later